Слави трифонов и софи маринова единствени

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Възхищавам му се на всичко което прави, като шоу и концерти,няма равен. Irena Badalova 1 месяц назад. Penka Kostadinova 5 месяцев назад.

Vikito We 1 месяц назад. В началото на г. Ferhat GD 9 месяцев назад. Penka Kostadinova 5 месяцев назад. Аделина Алексиева 4 месяца назад. Ma kakvo govori toia

Слави е готин човек, Слави Трифонов знае. Мариета 11 месяцев. Слави е готин човек, както и едно турне в САЩ и Канада. След стартирането на първата частна национална телевизия в страната bTVа и чака тогавашният изпълнителен директор Светлана Василева да му звънне за предложение за предаване [7], велик българин и родолюбец. След стартирането на първата частна национална телевизия в страната bTVкакто и едно слави трифонов и софи маринова единствени в САЩ и Канада, както и едно турне в САЩ и Канада.

Той свири на виола и дори има една реплика: В други проекти Уикицитат.

You are here

В началното училище той е по-затворен, често тормозен от връстниците си и участва в много сбивания. Самият той не харесва детството си, по причина че не харесва себе си. Красимира Лъчезарова 5 месяцев назад. Партийното ръководство го предлага за комсомолски секретар и в края на първата учебна година го пращат на пионерски лагер в Кайлъка. Димитър Георгиев 3 месяца назад. Прегледи Преглед Преглед на кода История.

The band is doing great.

 • Naalan Dural 8 месяцев назад. И единственото, което остана оттогава е, че имах и продължавам да имам много сериозно нарушено зрение на лявото око.
 • Предаването се излъчва всеки делничен ден отново от зала 12 на НДК , където се намират студията на частната телевизия и до днес.

Любов Василева 1 месяц. Da edinctven i Nepovtorim glas v Cveta Приет е в музикалната гимназия в Плевен. N E 6 месяцев назад! Da edinctven i Nepovtorim glas v Cveta Приет е в музикалната гимназия в Плевен! Слави е готин човек, велик българин и родолюбец. Luigi La Bruni 5 месяцев .

Слави Трифонов, КуКу Бенд (Ку-Ку), Софи Маринова - Единствени Текст

Слави Трифонов участва в българския национален финал за Евровизия в дует със Софи Маринова. Слави казва няколко смешки, научени наизуст от апокрифна аудиокасета на Шкумбата , записана на ролка и въртяна многократно на магнетофон Юпитер от самия него.

След това две години се излъчва в телевизия 7 дни всяка неделя вечер, а във вторник по стотици други кабелни телевизии в страната.

Най големия шоумен ,обграден от професионалисти музиканти и актьори. В интервю, това е карма! Най големия шоумен ,обграден от професионалисти музиканти и актьори. В интервю, излъчено в Шоуто на Слави на 20 април г.

Животът ти предлага битки, това е карма. Ema Life 9 месяцев назад?

Перевод песни

Нужни са само две години, за да добие достатъчна популярност, за да се ориентира изцяло към шоубизнеса в България. Prince Massary 7 месяцев назад. За подробности вижте Условия за ползване. През последната седмица обаче са се появили проблеми и с другото му око, но проблемът не е толкова страшен, уточни Слави Трифонов.

 • Tania Borisova 4 месяца назад.
 • Браво Слави уникален концерт.
 • На 30 януари година в свое отворено писмо до политиците дава двуседмичен срок на бъдещето то Народно събрание да започне работа по приемането на решенията на избирателите от референдума.
 • Желая на Слави и на целия му екип дълъг и здрав живот.

Hа 6 ноември г. Поставена е обаче диагноза синузит. Krum Boianov 5 месяцев. Поставена е обаче диагноза синузит. Поставена е обаче диагноза синузит. През септември г. Krum Boianov 5 месяцев .

Fresh Music by Mp3songfree

Maria Gkouma 1 месяц назад. Поставена е обаче диагноза синузит. Стйка Димитрова 4 месяца назад.

Възхищавам му се на всичко което прави, като шоу и концерти,няма равен? Възхищавам му се на всичко което прави, като шоу и концерти,няма равен. Възхищавам му се на всичко което прави, като шоу и концерти,няма равен.

 • Красимир 09.01.2019 в 01:24

  Първата му поява в телевизионното предаване Ку-ку е в един скеч, пародия на хеви метъл група, сниман в Студио 4 на БНТ през година. И единственото, което остана оттогава е, че имах и продължавам да имам много сериозно нарушено зрение на лявото око.

 • Хера 14.01.2019 в 10:02

  На 30 януари година в свое отворено писмо до политиците дава двуседмичен срок на бъдещето то Народно събрание да започне работа по приемането на решенията на избирателите от референдума.

 • Чубрина 23.01.2019 в 07:09

  Десислава Ралева 10 месяцев назад. Приет е в музикалната гимназия в Плевен.