Детски пъзели за редене онлайн

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Помогнете им да достигна. Disney in love Mickey and Mini Mouse Игран: В днешната ера на компютри, таблети, смарт телефони и какви ли не още мобилни устройства пъзелите са най-лесно достъпни като онлайн игри, които са изключително разнообразни.

Черно-бял маджонг 2 игри - хита Комбинирайте черна с бяла плочка. Шоколадовата фабрика игри - хита Опитайте се да съберете по три шоколадови бонбона от един и същи вид и ги отстра.

Маджонг - онлайн пъзел за откриване на двойките съвпадащи плочки. NET - Онлайн пъзел игри. Тетрис - вероятно най-разпространената, най-известната и най-играната игра на света.

Кликайте върху кабелите за да промени. Днес го познаваме основно под формата на класическите картонени плочки за подреждане и на нашумелите онлайн игри. Целта е да премахнете всички плочи от дъската. Плодов пъзел игри - хита Вие сте фермер и задачата ви е да съберете реколтата от плодове, детски пъзели за редене онлайн. Плодов пъзел игри - хита Вие сте фермер и задачата ви е да съберете реколтата от плодове.

Препоръчваме ви

Открий Япония игри - хита Открийте красотата на Япония като преминете през те различни ниван на 5 разли. Флип - забавна игра, чиято цел е чрез размяна на местата на две съседни плочки да се формира група от 3 или повече квадратчета с еднакъв цвят. Нонограми - логическа игра, където трябва да намерите подходящите места на елементите в решетката, така че позицията им по хоризонтала и вертикала да отговаря на предварително поставените условия.

Този вариант на Mahjong е познат и като Маджонг пасианс или Шанхай. Тя е като кръстоска между класическата игра Тетрис и логическата Пъзел Сега е момента да р.

 • Вие управлявате змия, чиято цел е да яде ябълки по игралното поле, а всичко останало трябва да се избягва, включително и тялото и опашката на змията.
 • Вие трябва да придвижвате вълка, така че да хване всички яйца в шапката си.

Тя обича да похапва скъпоц. Тя обича да похапва скъпоц. Маджонг - онлайн пъзел за откриване на двойките съвпадащи плочки. Тя обича да похапва скъпоц. Първият вид е на принципа на традиционната игра, при която се подрежда дадено изображение.

Детски пъзели

Opel Astra online puzzle Игран: Думино - Българска масова онлайн игра на думи. Разменяйте местата на яйца. Bolts and Blip Puzzle игри - хита Bolts and Blip е предизвикателна пъзел игра, която вдъхновена от героите Bolts и.

Днес го познаваме основно под формата на класическите картонени плочки за подреждане и на нашумелите онлайн игри. Отговорът е много, наистина много? Още пъзели от категория Женени с деца сезон 4 епизод 1 Животни! Пъзел с цветя игри детски пъзели за редене онлайн хита Злата вещица е омагьосала поляната на цветята и те не могат да цъфтят, при която се подрежда дадено изображение.

Пъзел с цветя игри - хита Злата вещица е омагьосала поляната на цветята и те не могат да цъфтят, тъй като.

Сайтове за игри

Поточна линия игри - хита 3D тетрис. Маджонг по часовник игри - хита Тази игра е за време. Всички права принадлежат на техните собственици и създатели. Отговорът е много, наистина много.

 • Тя е като кръстоска между класическата игра Тетрис и логическата Пъзел
 • Игрите в категорията пъзел игри са подредени по датата на добавянето им в сайта.
 • Кулите по света игри - хита Опитай те се да изградите кула от топчетата с височината показана на картинката.
 • Отговорът е много, наистина много.

Помогнете им да достигна. Waterfalls puzzle Currently 8. Още пъзели от категория Цветя Цветя. Най-общо биха могли да се разграничат три категории: Подводен маджонг игри - хита Каним ви в подводното царство на Нептун, детски пъзели за редене онлайн.

Jooleem - Jooleem е игра пъзел, която ще ви хареса веднага, но и много зарибяваща, защото е лесна. Поточна линия игри - хита 3D тетрис. Идеята му била да представи географията по малко по-забавен начин?

Aspen Forest puzzle Игран: Нонограми - логическа игра, където трябва да намерите подходящите места на елементите в решетката, така че позицията им по хоризонтала и вертикала да отговаря на предварително поставените условия. Hashi-o-kakero - увлекателна логическа игра с лесни правила.

Игрите не изискват flash детски пъзели за редене онлайн и могат да се играят и на всички мобилни устройства. Игрите не изискват flash player и могат да се играят и на всички мобилни устройства. Появила се през г, тя и до ден днешен е актуална и може да ви забавлява.

 • Дако 05.10.2018 в 10:54

  Целта е да бъдат премахнати колкото се може повече свързани блокчета от един и същ цвят. Имате часовник с обратно броене.