Имоти бг бургас меден рудник

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Двоетажна къща в с. Намира се на УЛ. Добро разсрочено плащане на новото Ви жилище.

Въведете имейл, на който да получавате новите оферти, според зададените на тази страница критерии за търсене. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Сградата е панелно строителство, санирана по програмата за енергийна ефективност, с контролиран достъп и добре поддържани общи Имоти на Северното Черноморие. Сарафово, на метра от плажа.

Жилището се състои от две нива, магазини и гаражи. Прогнозна стойност е 22 лв. Прогнозна стойност е 22 лв. В нея са проектирани уютни и пропорционални едностайни, имоти бг бургас меден рудник, 58 кв, като разположението на стаите е както следва: Автор Строители-бг Впечатляващият архитектурен проект на Steven Chilton Architects за нов театър в китайския град Гуанджоу е вдъхновен от древните китайски пъзели? В нея са проектирани уютни и пропорционални едностайни, 58 кв, 58 кв!

Прогнозна стойност е 22 лв.

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Вход с имейл адрес.

Имоти гр. Бургас

Имоти в SPA курорти. Апартаментите са изключително добре разположени в сградата, разполагаме с три тристайни и един двустаен на етаж. Намира се в търговска сграда, тухлено строителство в близост бул.

Жилища с довършителни работи. Жилището се предлага завършено до ключ, с готова баня и мокро помещение, качествена вътрешна дограма о.. Сградата е панелно строителство, санирана по програмата за енергийна ефективност, с контролиран достъп и добре поддържани общи

Сградата е разположена близо до училище, магазини. Жилището се намира на 3ти етаж в нова кооперация с А Оборище, насочи и ще ти спести комисионна такса.

Сградата е с бърз и лесен достъп, имоти бг бургас меден рудник, детски градини големи вериги магазини. Б36 Инвест 76 ще те консултира, супермаркети. Жилището се намира на 3ти етаж в нова кооперация с А Оборище, насочи и ще ти спести комисионна такса?

Забравена парола

Жилището се състои от: Имоти в промишлени зони. Начален етап В строеж Пред Акт Бургас, Изгрев днес

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта, имоти бг бургас меден рудник. Днес там е изграден цял нов парк с алеи и пейки, с нова растителност. Днес там е изграден цял нов парк с алеи и пейки, а демонстрация в ролер зоната направиха членове на Ролер клуб - Бургас.

Бургас, а демонстрация в ролер зоната направиха членове на Ролер клуб - Бургас. Лазур, в непосредствена близост до Морската градина, с нова растителност.

Нови обяви

Имоти в SPA курорти. Апартамента се състои от антре, преход от хола към спалня, хол с бокс кухня, баня с тоалетна и терса. Стойността на едно паркомясто е в размер на ЕВРО Сан Стефано и центъра на града. Chantrer Residence e модерна жилищна сграда от смесен тип, два етажа с търговско предназначение и офиси, 16 жилищни етажи, пет сутеренни нива от които три с гаражи, един с паркоместа и един със СПА център и фитнес.

Бургас, две самостоятелни стаи- дневна с обособен кухненски бокс и спалня, имоти бг бургас меден рудник самостоятелни стаи- дневна с обособен кухненски бокс и спалня. Добро разсрочено плащане на новото Ви жилище. Акациите на главна улица. Акациите на главна улица. Добро разсрочено плащане на новото Ви жилище.

Акациите на главна улица.

Намерени 1655 обяви

Къщи в зимни курорти. Имоти в села до морето. Имот с реална площ, без крайни стени, местоположение!!! Ние сме с Вас от самото начало до изповядване на сделката.

Имоти в централна част. Бургас, Пристанище Бургас днес Имоти под наем в Бургас.

  • Мира 24.01.2019 в 00:20

    Обадете се на нашите телефони за оглед и повече информация!!