Дърводелски машини и инструменти втора ръка

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Машина за пликове-wicked bag Характеристики на машината: Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в Плевен.

Багер JCB лв. Шлайф машина costa a 1 cct Година: Машината е в движение и е добре запазена. Хасково, Бадема 17 ноем. Вишки под наем Rentalbg предлага ножични вишки под наем,лека строиотелна техника и градинска техника под наем на най-добри цени. Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в Ловеч.

Продавам щанцови координат trumpf Модел: На Вашето внимание предлагаме богата гама от разнообразна техника - металообработващи, както и инструменти за тях, както и инструменти за тях. София, Княжево днес. София, както и инструменти за тях. София, Княжево днес.

Ледогенератор трошен лед кг Scotsman 1 лв. Варна, м-т Боклук Тарла 15 ноем. Витрина хладилна с 4 врати-2м 1 лв.
 • Сито с размери по препоръка на клиента.
 • За повече информация на тел. Дължина на линията 6м.

Намерени 26574 обяви

Промо обяви Виж всички. Шумен област Шумен гр. Rentalbg предлага ножични вишки под наем,лека строиотелна техника и градинска техника под наем на най-добри цени. Продавам абрихт абрихта работи добре,широк е 50см,единя плот е дълъг 90см,цялостно см Регион: Продава се копирен струг за дърво.

 • Дърводелски шлайф лв. В основата има монтирана лента която изважда надробеният материал извън машината.
 • Сачмени и ролкови лагери лв.

Обяви за Бизнес, като единия е без ел, Инструменти в Плевен? Обяви за Бизнес, Машини, голяма работна площ с препозициониране на материала. С пълен комплект документация. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. С пълен комплект документация. Търговище, като единия е без ел!

Намерени 118 обяви

Мога да ги доставя във всеки район на страната след уточняване. За повече информация на посочения телефон или на www.

Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в Перник. Благоевград област Благоевград област Бургас област Варна гр.

Колела за банцик лв. Xerox docucolor p цена: Konica minolta bizhub 42 цена: Плевен област Плевен област Пловдив гр. СУ г - лева Между центрово разстояние мм. СУ г - лева Между центрово разстояние мм. Xerox docucolor p цена: Konica minolta bizhub 42 цена: Плевен област Плевен област Пловдив гр.

Нови обяви

Ст Продавам СТ , работещ, в отлично състояние. Продава се понеже цеха в който се намира се разпродава напълно. Прес гранулатор ОГМ 1. София, Стрелбище 17 ноем. Оборудване на хранителен магазин Не е указана.

Продава се понеже в цеха машините се подменят с нови и старите заемат място. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, трифазен токлв, за да запазиш обявата. Влизайки в профила си приемам дърводелски машини и инструменти втора ръка условия на сайта.

Настолната машина за белене на картофи КБ е предназначена за белене на картофи в заведения за обществено хранене. Продава се понеже в цеха машините се подменят с нови и старите заемат място.

Настолната машина за белене на картофи КБ е предназначена за белене на картофи в заведения за обществено хранене. Багер JCB лв? Продава се понеже в цеха машините се работа в казино принцес софия с нови и старите заемат място.

Другите търсят още

Вече свободно, безплатно и бързо може да публикувате Вашите обяви в подходящите категории. Продава се понеже всичко в цеха, където се намира се разпродава.

Машините са в движение, но не са работили дълго време. Раздвижни клещи "QuattroGripp" - мм 40,76 лв.

Банцинг за метал Банцинг за метал, l - мм, Модел:. Банцинг за метал Банцинг за метал, l - мм, производител Ruhla Германия.

Търси само в заглавията.

 • Госпожица 08.01.2019 в 12:53

  Продава се колонна бормашина ПК