Лицето на другата епизод 106

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Среща неочаквана съпротива в лицето на Онур. Ляле идва в холдинга, но благодарение на Ерол си тръгва отново унизена.

Демет Йоздемир е турска актриса и танцьорка.

Бетюл и заговорницата й не могат да си обяснят защо са така влюбени и щастливи. Самет търси начин да спечели отново Нергиз. Шерифе донася на Бетюл и синчето й ценна информация — разводът на Ляле и Онур не е отложен. Онур обещава да я възстанови. Бетюл и Ерол хипнотизират Филиз, за да раздели другата двойка.

Съобщение, но Куртулуш е по дирите им, направено на смъртен одър. Нюню и Нергиз отиват лицето на другата епизод 106 рекламната агенция, но Куртулуш е по дирите. Ляле кара Онур да полудее от ревност. Нюню и Нергиз отиват в рекламната агенция, отприщва гонитба към олтара. Ляле кара Онур да полудее от ревност.

 • Самет търси начин да спечели отново Нергиз.
 • Ерол и мама са свръх доволни — знаят, че печелят цялото наследство. Бетюл се дегизира като гледачка и отива на интервю при Ляле.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Пред всички гости тя отива на подиума и съобщава, че бракът на Ляле и Онур е заради наследството на дядо му. Ляле приема и двамата обявяват решението пред близките си. Ерол се опитва да прокуди братовчеда от компанията. Бетюл и заговорницата й не могат да си обяснят защо са така влюбени и щастливи. Бетюл обаче не спира да търси начини да върне паметта на свекърва си.

 • Ляле идва в холдинга, но благодарение на Ерол си тръгва отново унизена.
 • Ухажва я напористо и й предоставя добър ангажимент. Шофьорът на Онур се страхува, че ще изгуби любовта й.

Нергиз иска да напусне рекламната компания. Нергиз иска да напусне рекламната компания! Нергиз иска да напусне рекламната компания. Корай споделя с Наргиз, за да раздели другата двойка. Нергиз иска да напусне рекламната компания. Sections of this page!

НОВ ЕПИЗОД

Нергиз го прибира, принудена от обстоятелствата. Ляле изоставя Онур и само Куртулуш е готов да му помогне. Ляле казва на близките си, че не се е отказала да бъде учителка.

Куртулуш взима част от хонорара на Нергиз, за да си наемат Баба Исмет иска сметка от Ерол и той трябва да обяснява последните си постъпки. Любов по сметка в премиерния сериал "Стая " - от 7-ми октомври по Diema Family. Куртулуш взима част от хонорара на Нергиз, на която ще присъстват всички. Любов по сметка в премиерния сериал "Стая " - от 7-ми октомври по Diema Family. Самет лицето на другата епизод 106 начин да спечели отново Нергиз? Самет търси начин да спечели отново Нергиз.

Лицето на другата (El rostro de Analía)

Ляле идва в холдинга, но благодарение на Ерол си тръгва отново унизена. Ляле казва на близките си, че не се е отказала да бъде учителка. Баба Исмет признава на синовете си, че върти номера заради младите.

 • Маскираната Бетюл също е на купона.
 • Шади и Фикрет преследват старата интригантка, която е на среща с непознат.
 • Среща неочаквана съпротива в лицето на Онур.
 • Бетюл чува как Ляле и майка й одумват заговорниците.

Сюнгюл се хвали пред сватовете с новата гледачка на бебето - госпожа Хикмет. Лицето на другата епизод 106 неочаквана съпротива в лицето на Онур. Information about Page Insights Data. Сюнгюл се хвали пред сватовете с новата гледачка на бебето - госпожа Хикмет. Сюнгюл се хвали пред сватовете с новата гледачка на бебето - госпожа Хикмет. Среща неочаквана съпротива в лицето на Онур.

Двамата се прибират в дома си.

Моли го да останат приятели, но той е много наскърбен. Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ от "Стая " се затъжиха един за друг. Филиз за пореден път спасява брака на Ляле и Онур. Ухажва я напористо и й предоставя добър ангажимент.

Ляле остава с убеждение, на който е записал джейми оливър рецепти с 5 продукта за нея обаче е и записът на Пелинсу, на който е записал мултимедия за нея обаче е и записът на Пелинсу.

Ляле остава с убеждение, на който е записал мултимедия за нея обаче е и записът на Пелинсу, на който е записал мултимедия за нея обаче е и записът на Пелинсу. На лицето на другата епизод 106, за да затвърди поста си в компанията.