Къща за продажба около софия

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Поддръжка и управление на имота. Намира се на тихо място в селото, близо до центъра и училището. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Сградата е изцяло отдадена под наем и е с отлична доходност и подходяща за дългосрочна инвестиция. Искър по прекия път до него се стига за около 10 минути. Разстояния от имота до други важни обекти Планински лифт: Еднофамилна къща с красив двор в близост до езерото Панчарево. Подовете са на паркет и ламинат.

София до село Чавдар Тип оферта:

Категория на имота Всички. Категория на имота Всички. Page Title Хит на продажбите? Наем по договаряне Всички! Обзаведена еднофамилна къща във вилна зона Ярема. Категория на имота Всички.

Къщи в зимни курорти.

НОВ ЕПИЗОД

Имоти в риболовни райони. Достъпът е по асфалтов път, целогодишно поддържан. В тих и слънчев район на минути от динамичния град. В линковете по-надолу ще получите подробна информация и за всички други видове имоти, които предлагаме близо до София. Разположението е Юг, Изток, Север. Плащане на вноски Еднократно плащане. Къща в София в затворен комплекс Затворените комплекси от къщи придобиха голяма популярност и станаха хит на пазара на имоти в София.

  • Височина на помещенията 2.
  • Степен на завършеност Всички. Парцели в зимни курорти.

Предлагаме за продажба две еднофамилни жилищни сгради на груб строеж с двор от кв. Двуфамилна къща в живописен район до София? Двуфамилна къща в живописен район до София. Малки Искър, на 85 км. Всяка оферта разполага с подробна информация и снимки.

Продажба къщи в София

Начин на плащане Всички. Също така можете да попитате за съвет относно това дали къщи и районът, в който се намира, са подходящи за вашите индивидуални нужди, търсения жизнен стандарт, достъпа до транспорт и удобства и да получите допълнителна информация, ако решите да отдавате имота под наем или да го препродадете на изгодна цена. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни.

София до комплекс Рударци Тип оферта:

От новопостроените жилища, влезли в експл? Продажба на къща в с! Продавам парцел с малка монолитна къща във. Продавам парцел с малка монолитна къща във.

Местоположение

Поддръжката на такъв вид имот не е лесна и евтина, но удобствата се отплащат и инвестицията си струва. Възможност за камина и градинско барбекю. Селото има добра инфраструктура и е добре осветено. Време за морски имот! Къщата е тухлена, в много добро състояние.

Парцели в зимни курорти. Имотът се намира над спирка Плажа Панчарево, контролиран достъп, магазини и Самоковско шосе.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти". Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти". Селището се отличава с отлична вътрешна инфраструктура, къща за гости, в близост до ресторанти, часова охрана, тенис кортове, в близост до ресторанти, в близост до ресторанти. В тих и слънчев район на минути от динамичния град. Вие къща за продажба около софия този имот или селекция в списъка "Любими имоти".

Нова тв централна емисия 15.10 и горско стопанство!

Покупка на къщи в София

От новопостроените и влезли е експлоатация жилища в страната за месеците юли, август и септември т. Разположено в живописния Предбалкан, Мирково е изходен пункт за No max r No min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 Къщи близо до езеро, река, язовир.

Къщичката е след ремонт. Представяме на вашето внимание еднофамилна къща за продажба с красива панорама към Панчаревското езeро.

Представяме на вашето внимание еднофамилна къща за продажба с красива панорама към Панчаревското езeро?