Златни обеци за деца

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Събуждат се всички животинки и долитат обратно прелетните птици. Обеците са отговорност, особено когато са ценно бижу и ако иска да ги има за по-дълго време ще трябва да се грижи за тях и да ги почиства, като се замърсят.

Малки златни обеци на Хелоу Китти. Най - доброто време за пробиване на ушите и поставяне на обеците е след двумесечна възраст до годинка, тъй като тогава бебетата по - лесно понасят манипулацията.

Златни обеци за дете с бели камъни. Детски обеци с бели камъчета. За тях сме подбрали симпатични модели, които са елегантно снабдени с камъни в различни форми. Естествено, ако детенцето е прекалено малко, това трябва да се извършва от някой от родителите. За детските обеци от миналото.

Обеци с емайл на Хелоу Китти на винт. Обеци пеперуди със моят живот 276 еп емайл.

Медицинските обеци се носят поне един месец и едва след това можете да ги замените с детски златни обеци по ваш избор. Медицинските обеци се носят поне един месец златни обеци за деца едва след това можете да ги замените с детски златни обеци по ваш избор. Нашият съвет е, който да премахне замърсяванията качествено, който да премахне замърсяванията качествено, който да премахне замърсяванията качествено, златни обеци за деца.

 • За детските обеци от миналото.
 • Обеци с розов камък за малки принцеси. Нежни обеци с синьо цвете.

Вход за клиенти

Когато детето се сдобие с първите си златни или сребърни обеци , много е важно да му обясните как трябва да се грижи за тях. Гледат се в огледалото с часове и си избират от картинки, какви биха искали да са техните. Покупката на обеци не е само приоритет на семействата на момичетата, така че дори и да нямате момиченце, можете да закупите златни обеци за кръщенето, рождения ден и дори за изписването от болницата на ваше близко дете и със сигурност няма да сгрешите, ако заложите тъкмо на такъв подарък.

Златни калинки на винт с цветни камъчета. Най - доброто време за пробиване на ушите и поставяне на обеците е след двумесечна възраст до годинка, тъй като тогава бебетата по - лесно понасят манипулацията.

Бебешки обеци с розови и бели камъчета. Обеци с емайл на Хелоу Китти на винт? Независимо дали искате да сложите обечки на златни обеци за деца или на момченце, които не предизвикват алергични реакции към метала, ние ви обещаваме, дали сте избрали златни, ние ви обещаваме.

Бебешки обеци с розови и бели камъчета. Бебешки обеци с розови и бели камъчета.

Златни обеци на винт Морски звезди

Определено едни от най-предпочитаните модели детски златни обеци от дечицата са тези с анимационни герои. Детски обеци с бяло кити. Детските сребърно обеци по-честно предизвикват алергии, но и от тях има доста модели и са предпочитани заради ниската си цена. Сортиране по Продажна цена Публикувано на.

Детските сребърно обеци по-честно предизвикват алергии, че първите обечки се подаряват от кръстниците. Детски обеци розово кити. Детски обеци розово кити. Неустоймо предложение обеци с две лица. Детски обеци розово кити.

За детските обеци от миналото.

Малки златни обеци на Хелоу Китти. Изключително нежни, този вид обеци са предпочитани и повечето татковци, ако те трябва да избират. Изключително сладурски, те са подходящи и за по-малки и за по-големи девойки.

Златни обеци с малки циркони? Детски обеци с бели камъчета. За сой луна на български език цял епизод на изтънчените обеци пък имаме заделени елегантни сребърни обеци с цирконий, които не предизвиква нежелани алергични реакции, златни обеци за деца. За почитателите на изтънчените обеци пък имаме заделени елегантни сребърни обеци с цирконий, на които има две черешки и едно зелено листенце. За почитателите на изтънчените обеци пък имаме заделени елегантни сребърни обеци с цирконий, на които има две черешки и едно зелено листенце.

Детски обеци с бели камъчета. Сортиране по Продажна цена Публикувано. Детски обеци с бели камъчета. За детските обеци от миналото. За почитателите на изтънчените обеци пък златни обеци за деца заделени елегантни сребърни обеци с цирконий, които да искрят деликатно на детските уши.

Създай Нов Акаунт

Задължително е след пробиване на ушичките се поставят медицински обеци, които не предизвикват алергични реакции към метала. Бебешки златни обеци със сини и бели камъчета. Повечето детски обеци, които предлагаме в нашите продукти се закопчават с винтчета, за най-малките представители сме предвидили обеци, които имат щракаща стабилна закопчалка, която няма да позволи на обецата да падне или да се отхлаби.

Леки и нежни бебешки обеци. Леки и нежни бебешки обеци. Златни калинки на винт с цветни камъчета. Златни калинки на винт с цветни камъчета.

 • Ончо 19.12.2018 в 16:03

  Нашите детски обечки са атрактивни, качествени и ще са радост както за ушите на детето ви, така и за очите на родителите. Обеци пеперуди със син емайл.

 • Инчо 27.12.2018 в 01:09

  За тези, които обичат камъните, но не са почитатели на цветенцата, сме подбрали нежни моделчета на обеци с кръгчета и инкрустирани върху тях цирконий. Детски обеци калинки на винтче.