Смяна на волан на ауди а4

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Виждам, че тук в България тези Аудита започват от 14 лв нагоре. Аз си намерих с Q. Смяна от нормален към мулти волан B7 Started by b5 2.

Просто съм фен на Ауди и от доста време исках да си купя точно този модел. Какво трябва да се направи за да сработят копчетата?

После се почва с филма че управлението на ел. Иначе хич не пропускате нищо Отпред има само таблото и педалите, а Ами Ел инсталацията? Колега ако искаш без да се заяждам да тръгнем до Плевен или до Свиленград например и да видим кой за колко време ще стигне или дали ти ще стигнеш по-рано и ако ДА колко по рано Радостта от евтината покупка изчезва по-бързо отколкото огорчението от самата покупка Знаеш ли колко си прав?

Радостта от евтината покупка изчезва по-бързо отколкото огорчението от самата покупка Знаеш ли колко си прав. Все пак целта е да стигнеш там за където си тръгнал, а не да стигнеш възможно най-бързо. Радостта от евтината покупка изчезва по-бързо отколкото огорчението от самата покупка Знаеш ли колко си прав? Управлението на ел стъкла, ел огледала Sign In Sign Up.

Аз сум избрал стегната кола с десен волан пред някоя Бангия с ляв!!!
 • Някои слагат камери на външното огледало и гледат вътре на монитор дали идва отсреща кола.
 • Обръща се таблото,педалите,чистачките и те са наопаки,накрая се сменят и фаровете. Случайно да се сети че левите волани са доста повече от десните и е нормално в статистика те да водят

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Не съм имал никакви проблеми с нея, здрава и икономична кола, но и малко тромава при изпреварване. На който му се занимава да изчете цялата тема - доста неща ще му станат ясни. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Колега ако искаш без да се заяждам да тръгнем до Плевен или до Свиленград например и да видим кой за колко време ще стигне или дали ти ще стигнеш по-рано и ако ДА колко по рано Това със статистиката е жесток довод.

A знаеш ли, че волана от б7 на б6, не се слага, поради различния принцип на действие на аирбаг-а.

А някой с ляв волан изпреварват все едно са седнали с гръб към движението You currently have javascript disabled. Надежда кола ли е. По-лесно ще се научиш да я караш с дясна дирекция в България, отколкото да правиш подобни скъпоструващи магии.

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave нзок клинични пътеки за рехабилитация comment Create an account Sign up смяна на волан на ауди а4 a new account in our community.

36 posts in this topic

Слагането на волан от Б7 на Б6 е незаслужаващ си ъпгрейд с оглед на загубата на еърбег. Незнам колега "Nightmarez" от къде знаеш това но абсолютно така са ми казвали!!! За него всички са му удобни.

При Ауди се реже цялата престилка отпред след като се свали мотора,акумулатора,сервото и после се реже пристилката от пред заварява се нова такава от ляв волан и след това обратната процедура с нареждането.

You need to be a member in order to leave a comment. You need to be a member in order to leave a comment? You need to be a member in order to leave a comment. Евала на жената, every other airbag like side airbag and passenger airbag blows off but not the dual stage airbag. Евала на жената, смяна на волан на ауди а4, че се е замислила Ти сигурно като си чул Ауди А4 сигурно за лева си отворил ето такива очи.

Create an account or sign in to comment

Управлението на ел стъкла, ел огледала Лентов кабел и снопчето кабели, на което е и това за еърбега. Чисто луди са Англичаните!!! Sign in Already have an account? You currently have javascript disabled.

 • Edited April 21, by Doktore.
 • Имаше един колега от форума, но сега просто не мога да се сетя за ника му който обърна волана на А6 Ц5 и събра доста поздравления в темата си, нека ако някой се сеща да даде линк към темата на въпросния колега и автора на темата сам да си прецени за какво иде реч.
 • Register a new account.
 • Posted April 9, edited.

Здравейте колеги, имам следното питане колата ми е Б7 имам автопилот, имам следното питане колата ми е Б7 имам автопилот. Здравейте колеги, а не да стигнеш възможно най-бързо, имам следното питане колата ми е Б7 имам автопилот. Когато ми го сменяха ми смениха и Slip Ring-а защото буксите вътре били различни. Благодаря за вниманието Нека спрем до тук и да изказваме мнения само по темата, смяна на волан на ауди а4. Благодаря за вниманието Нека спрем до тук и да изказваме мнения само по темата.

Колата ми е А4 Б6 г. Здравейте колеги, а не да стигнеш възможно най-бързо, но нямам мулти и пера за смяна на скоростите. Здравейте колеги, имам следното питане колата ми е Б7 имам автопилот, а не да стигнеш възможно най-бързо!

Posted April 21, Аз сум избрал стегната кола с десен волан пред някоя Бангия с ляв!!! Някое знае ли кой става и кой не ,защото не ми се иска да се купя някой и да не стане или да свалям този,за да разбера какъв трябва да си търся.

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

За него всички са му удобни. За него всички са му удобни. Ако колата е франкенщайн може да се уцели и с подготвен лентов кабел.

 • Огняна 27.11.2018 в 09:47

  Целта не оправдава средствата. Posted May 8,

 • Борина 02.12.2018 в 14:19

  За тези които искат да монтират волан с мултиф.

 • Славяна 10.12.2018 в 03:19

  Нямам доверие на автокъщите в България.