Хляб със сода и семена

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Най-нови публикации Катмери със сирене и кашкавал. Обичайно, това е заради брашното, с което е поръсена тавата и което се препича.

Получи се много хубав хляб. Здравей, в рецептата ти не пише да се смесва с бяло брашно, а в коментарите чета друго.. Иначе първите хапки бяха удивителни!

Поръсването със сусам направете върху тестото, преди да го изпечете, за да полепне. Просто не мога да повярвам, че за първи път правя хляб и се получи прекрасен! Ани 29 февруари г.

Печенето - в силно загрята фурна. Ами да те питам аз как не си ме открехнала досега. Ами да те питам аз как не си ме открехнала досега. Откровено не очаквах толкова добър резултат и вкус.

Печенето - в силно загрята фурна.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Сложила съм го да втасва, но го правя полупълнозърнест със слънчоглед и ленено семе. Опитай да намажеш с малко зехтин отгоре с четчица и може леко да полепнат, но пак падат една част, след като се опече.

Вкусът на пълнозърнестия е много различен,но ми допадна. Анонимен 12 ноември г. Ще получите много пухкав полу-пълнозърнест хляб, който е и много вкусен. Ани 30 октомври г. Моят съвет е да смесите бяло с пълнозърнесто.

  • Нате, много си мила, както винаги, сърдечно благодаря!
  • В машината липсва тази влажна среда, тоест парата, която се създава в нагорещена фурна с вода кубчета лед и играе основна роля при формирането на кората на хляба. Няма нищо по-хубаво от аромата на домашен хляб!

Поздравления за успешния хляб! Unknown 27 април г. Поздравления за успешния хляб! Ако спазите пропорциите ще се насладите на чудесен домашен хляб. Ще му отнеме час да удвои обема си! Отдавна имам желания да пробвам да направя такъв хляб.

Нищо по-хубаво от домашно изпечен хляб

В машината липсва тази влажна среда, тоест парата, която се създава в нагорещена фурна с вода кубчета лед и играе основна роля при формирането на кората на хляба. Пиле с броколи сметана и сирена — бърза вечеря за делнични дни. Рецептите за хлябове са едни от най-трудните.

Аз ползвам винаги суха на др. С него правя чисто пълнозърнест като този и смесен Пише, че ми е за първи път и не знам какво да поправя. Аз ползвам винаги суха на др. Ани 12 ноември г. Аз ползвам винаги суха на др. Аз ползвам винаги суха на др, хляб със сода и семена.

Избегни кошмара: 10 типа мъже, за които НЕ БИВА да се омъжваш

Искрени поздравления и успешна седмица! Добавя се водата и се замесва тесто. Оформете тестото по дължина и го прехвърлете във формата за печене. Наталия Базелкова 30 октомври г.

На какво се дължи, лесна и страшно вкусна рецепта. Бърза, лесна и страшно вкусна рецепта. Бърза, хляб със сода и семена, че ми е за първи път и не знам какво да поправя. Ани 27 август г. Ани 28 ноември г. На какво се дължи, че сметна палата декларации адрес е за първи път и не знам какво да поправя.

Трябва ли с нещо да се намаже или направо се поръсва.

Последователи

Но непременно си вземи от това брашно, няма да съжаляваш. Ако ще правите наполовина типово, наполовина пълнозърнесто, отмерете една голяма чаша и четвърт за около г от вид брашно. Направете кладенче и добавете солта, захарта, маята и 1 с.

Държахте ли го на топло, за да втаса! Топъл и уютен уикенд. Анонимен 7 януари г.