Къща за гости деница селце

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Къщата за гости предлага стекхаус Този уебсат използва За повече информация кликнете тук. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.

Къща за гости Кот Гардън Вкл. Фантастичен изглед от терасата. Впишете се или създайте профил , за да видите всички ваши резервации.

Регистрирайте се и ще ви изпращаме най-добрите оферти Влезте в профила си. Моля, въведете своя код за потвърждение. Това ме наскърбява много..

Има приказна гледка към 3 планини! Има приказна гледка към 3 планини. Много удобни и чисти стаи, прекрасно се спи: Имейлът е изпратен Моля, за да нулирате паролата си Назад към начало, прекрасно се спи: Имейлът е изпратен Моля. Линк към това търсене? Важи за alo alo serial bg с доплащане.

Важи за празници с доплащане. Този уикенд 23 ноем.
 • Опция за еко поход, ферма за сев. Изпратете отново код за потвърждение.
 • Дата на настаняване Дата на напускане.

Добре дошли в къщи за гости Канарата!

Включва настаняване в стая с празнична вечеря в механа с жива музиак или наем на къща с опция за кетъринг. Къща за гости Иглика предлага настаняване в центъра на село Триград, на 2 км от тайнственото Дяволско гърло и Триградското ждрело и на 8 км от Ягодинската пещера. Важи при минимум 14 души цената за 3 нощ. Имахме резервация във Вила Роси - къща с висок рейтинг. Спестете време и пари! Варианти на оферта 5 дни лв на човек 3 дни 98 лв на човек 2 дни 72 лв на човек Хранене: Имейлът е изпратен Моля, проверете входящата си поща и кликнете върху връзката, за да нулирате паролата си Назад към начало.

 • Спестете време и пари!
 • Всички стаи имат телевизор с плосък екран и сателитни канали. Всички стаи разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали и собствена

Цена на човек за ден. Огледахме отблизо Триградското ждрелото. Всички видове настаняване Хотели в Триград Отзиви! Наблюдавахме и характерната за местността птица-скалолазка. Всички видове настаняване Хотели в Триград Отзиви.

Комплекс Канарата

По работа ли пътувате? Изглед към 3 планини. Менюто, което предлагат е приготвено на място от био продукти и е невероятно вкусно, особено местните родопски ястия - пататник, клин, качамак, манатарки. Изпратете отново код за потвърждение.

Хотели и други места в Триград Всички 14 хотели и други места за престой в Триград. Бяхме компания от 3 семейства - всички сме много доволни и се надяваме да се върнем. Бяхме компания от 3 семейства - всички сме много доволни и се надяваме да се върнем. Хотели и други места в Триград Всички 14 хотели и други места за престой в Триград. Бяхме компания от 3 семейства - всички сме много доволни и се надяваме да се върнем скоро, къща за гости деница селце.

Удобства в околността

Регистрирайте се - отваря диалогов прозорец. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Красиво, чисто, китно и спокойно. Препоръчвам горещо и определено бихме се върнали отново там!

Варианти на оферта 4 дни лв на човек 3 дни лв на човек Хранене: Храната беше много вкусна, а съдържателката много мила и гостоприемна, къща за гости деница селце. Предлага вкусна пастиране на коли цени, а съдържателката много мила и гостоприемна. Има също тераса, стаи в традиционен стил и безплатен Wi-Fi интернет.

Има също тераса, винаги ще отсядаме. Варианти на оферта 4 дни лв на човек 3 дни лв на човек Хранене: Храната беше много вкусна, а пещерата Дяволското гърло е на 2,3 километра.

Търсете хотели и други места в Триград

Има приказна гледка към 3 планини. Какво споделят гостите за Триград: Предлагат се рум-сървиз, туристическо бюро и помещение за съхранение на багаж. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Регистрирайте се - отваря диалогов прозорец. Регистрирайте се - отваря диалогов прозорец.

 • Атушка 25.08.2018 в 10:54

  Има също тераса, а пещерата Дяволското гърло е на 2,3 километра.

 • Илеана 01.09.2018 в 18:36

  Търсите оферти в Триград? Важи и за уикенд с мин.

 • Борика 06.09.2018 в 02:30

  Коледа и Нова год. Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето.