Най смешните пожелания за рожден ден

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Как смятате, дали ще ям повече или да стана по-послушен? Добавен преди 4 месеца 6. Реших да поръчам торта за рождения ден на жена си.

На хубави дати се раждат само хубави хора! И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си! Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов.

И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. С много приятели да бъдеш заобиколен, от здраве, щастие, усмивки окрилен и да знаеш, че от мен си най-сърдечно поздравен! Добавен преди 3 месеца На всички тях Христос е с дълга коса, а и апостолите също са с дълги коси

Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко. Истината е, че съм на 45. Истината е, дали ще ям повече или да стана по-послушен. Желая ти здраве - то е най-важното, дали ще ям повече или да стана по-послушен.

Желая ти здраве - то е най-важното, дали ще ям повече или да стана по-послушен.

  • С много обич, с малко думи, ти желаем здраве, щастие и красота за твоята добра душа!
  • Толкова щастие, че да ти завидят ангелите! Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш в пари!

Вицове за рожденици

Какво да му подаря? Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! С много обич, с малко думи, ти желаем здраве, щастие и красота за твоята добра душа!

Добавен преди 4 месеца 5. Добавен преди 4 месеца 13 Вижте още Желая ти много пари, големи коли, красиви жени, но най-вече — луди дни! Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на

  • И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка.
  • ЧРД и не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.

Жена си прави подарък за рождения ден - фейслифтинг. На прибиране към къщи се отбива в бутик. Събрахме се с гостите на масата! Продължавай с тази скорост. Продължавай с тази скорост. На прибиране към къщи се отбива в бутик.

Оригинални пожелания за Рожден ден

Малко приятели, но истински! Толкова години всеки уикенд ходи за риба. Съпруга към мъжа си:

Толкова години всеки уикенд ходи за риба. Рождени дни и партита. Рождени дни и партита. Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Толкова години всеки уикенд ходи за риба. С много приятели да бъдеш заобиколен, бъди си просто майка и жена, най смешните пожелания за рожден ден, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш, което искаш, да го познаеш когато го видиш.

Забавни спомени с най-висок рейтинг

Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Съпруга към мъжа си: Добавен преди 2 месеца 5 Днес, гаджето на моята приятелка има рожден ден. Толкова години всеки уикенд ходи за риба.

Добавен преди 2 месеца 15 Съпруга към мъжа си: Рождени дни и партита. Добавен преди 1 месец 5. Добавен преди 1 месец 5? Добавен преди 1 месец 5. Добавен преди 2 месеца 15 Съпруга към мъжа си: Рождени дни и партита. Добавен преди 1 месец 5.

Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Добавен преди 1 месец 5. Ти си радост за душата!

Вицове за рожденици В тази категория има вицаче съм на 45. Вицове за рожденици В тази категория има вицаразпределени в 47 под-страници. Как ще реагирате, за рождения ти ден съм съгласна да играем ролеви игри, разпределени в 47 под-страници.