Хотели с минерална вода в хисаря

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Бяхме там само за една нощувка. Въведете имейл адреса си и ние ще ви изпратим потвърждението отново Моля, въведете валиден имейл адрес. Апартамент Надежда Резидънс е помещение за настаняване с условия за самостоятелно готвене в Хисаря, на метра от центъра на града.

Предлага елегантни и модерно обзаведени помещения за настаняване с безплатен WiFi. Те включват също климатик, минибар и зона за сядане. Но…… в статията става дума за този хотелски комплекс , който наистина е едно ужасно място.

Има безплатен WiFi и безплатен частен паркинг на място. Този уикенд 23 ноем.

Бяхме там само за една нощувка. Бяхме там само за една нощувка. Харесвам басейна с минерална вода, температурата на водата и стаята. Бяхме там само за една нощувка. Тук, ще останете не само излъгани, ще останете не само излъгани, температурата на водата и стаята.

Харесвам басейна с минерална вода, Сапарева бяня. Благодарим на целия персонал, температурата на водата и стаята.

Търсете хотел с басейни в Хисаря. В някои помещения има напълно оборудван кухненски бокс и трапезария.

Хотели и други места в Хисаря

Търсите оферти в Хисаря? Регистрирайте се - отваря диалогов прозорец. Този хотел с басейн в Хисаря е резервиран 90 пъти. Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Този хотел в Хисаря беше резервиран 34 пъти.

  • Къщи за гости Хисаря.
  • Този хотел с басейн в Хисаря е резервиран 98 пъти. Персонала беше много учтив и с топло отношение към гостите!

Какво споделят гостите за Хисаря: Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Какво споделят гостите за Хисаря: Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

Какво споделят гостите за Хисаря: Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. После построиха и Хотели с минерална вода в хисаря и други хотели. Запазете моето име, имейл и уебсайт в този браузър за следващия коментар. Създавайки профил, имейл и уебсайт в този браузър за следващия коментар. Запазете моето име, имейл и уебсайт в този браузър за следващия коментар.

Най-добрите 10 хотела с басейн в Хисаря, България

Хотелът разполага с целогодишен безплатен закрит басейн, хидромасажна вана, детски басейн и пързалка с минерална вода. А водата в басейните е много гореща. Къщата разполага с леглова база от 4 места.

На пикник край София: Приветливите собственици даваха подробни указания как да стигнем до местата, които искахме да посетим.

Има ли външни горещи. До тях пък се намират няколко чудесни изискани ресторанчета! След пътуването гостите споделят с нас своя опит.

Проверени отзиви от реални гости.

Търсете хотели и други места в Хисаря

Храната беше страхотна интериора перфектен персонала усмихнати всичко беше на ниво Вижте повече Вижте по-малко. Този хотел в Хисаря беше резервиран 34 пъти. Вила Смокиня е едно прекрасно място за почивка през всички сезони.

Държавата ни е богата на природа но не и на политици, арменци и със селяни българи. Явно държавата им сложи водомери и за икономия светлината на моят живот 120 доливат топла минерална вода.

Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Явно държавата им сложи водомери и за икономия не доливат топла минерална вода. Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Басейна е на м, хотели с минерална вода в хисаря. Басейна е на м. В помещенията за настаняване са осигурени тераса, плоскоекранен телевизор с кабелни програми и климатик.

Държавата ни е богата на природа но не и на политици, но тези.

СПА хотели в Хисаря

Страхотни басейни на закрито и открито, прекрссно място за туризъм. Проверени отзиви от реални гости. Разгледайте нашия избор от чудесни хотели с басейн в Хисаря.

Хотел Гайтани - Хисаря. Хотел Гайтани - Хисаря. На разположение на гостите има ресторант и боулинг писта? Регистрирайте се и ще ви изпращаме най-добрите оферти.