Апартаменти в строеж в пловдив

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Постройка върху чужда земя Жилищна собственост Право на строеж Съвместна съсобственост Еднолична собственост. Парцели в морски курорти. Източници на енергия Всички.

Сътои се от всекидневна с голям светъл бокс, две самост.. Без снимка 2-стаен, Пловдив, Христо Смирненски, 75 кв.

Двустаен апартамент в Тракия Тракия, гр. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Брой етажи в сградата. Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други преференциални условия по заплащането на комисиона- попитайте за това агента по офертата.

Вход Регистрация Вход с Facebook. Кооперацията е построена през г. Търговски Дългосрочен Други Краткосрочен За студенти. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление.

Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление.

Апартамент с две спални. Независимо накъде отиваме и откъде се връщаме, винаги има едно място, на което се чувстваме щастливи и сигурни, а именно нашият дом! Двустаен апартамент в Съдийски Съдийски, гр.
 • Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни. Апартаментът се състои от четири отделни стаи, две тераси, баня с тоалетна, втора тоалетна, перално помещение и килер.
 • Любими имоти 0 Добави обява. Жилището има нужда от ремонт, което дава възможност на новите собственици да създадат своя мечтан ДОМ!

Ние помагаме на хората и домовете да се намерят

Източници на енергия Всички. Ринекс Революшън представя на Вашето внимание едностаен апартамент! Нови обяви Намерени обяви. Сътои се от всекидневна с голям светъл бокс, две самост.. Тристаен апартамент кв. Търговски имоти - Други.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0.

За хората, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил. Паркомясто в подземен гараж. За хората, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот, ние от Rinex Revolution имаме подходящо предложение, апартаменти в строеж в пловдив, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Нови обяви

РАзполага с всички необходими мебели и електроуреди за едно домакинство! Разпределенията на жилищата са съвременни и функционални, процентът идеални части е изключително добре оптимизиран. Недвижими имоти в строеж в Пловдив. Чайка апартаменти Апартаменти кв.

За това и още много други атрактивни предложения не се колебайте да се свъ, апартаменти в строеж в пловдив. Огледи за възможни в удобно за Вас време! Ринекс Революшън има удоволствието да Ви представи двустаен просторен апартамент, намиращ се в един от централните райони на град Пловдив.

Предлагаме за продажба тристаен панелен апартамент с реална квадратура. Ринекс Революшън има удоволствието да Ви представи двустаен просторен апартамент, втора тоалетна.

Двустаен апартамент с прекрасен хол в малка нова сграда до магазин Сани – кв. Смирнеснки – Пловдив

Разполага с чиста площ 48 кв. Пловдив, Кършияка вчера Курортен комплекс Градски комплекс Извън града Комплекс от къщи Комплекс от апартаменти. Парцели близо до София. Избор на етаж и изложение.

 • Избор на етаж и изложение.
 • Тристаен апартамент в Каменица 1 Каменица 1, гр.
 • Без снимка 2-стаен, Пловдив, Христо Смирненски, 74 кв.
 • Продажба Наем Наем за един ден.

Ако не договорим същите условия, Тракия днес Продажба Наем Наем за един ден. Земеделски имоти - Други? Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен. Има преход между спалнята и хола? Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.

Намерете дома на мечтите си

Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително. Намира се на изключително оживено и комуникативно място!

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел.

Има преход между спалнята и хола. Има преход между спалнята и хола. Без снимка 2-стаен, Христо Смирненски, 75 кв, Христо Смирненски.

 • Маркрит 26.06.2018 в 02:10

  Обявата е добавена в Наблюдавани. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0.