Който не работи не трябва да яде

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Природата не търпи мързел, ако не може да си набавиш храна си слаб и съответно изчезваш от сцената. Свекърът пое погачата и я разчупи на четири къса.

Именно — хрантутиш ги. Полежа на тревата под дървото, пресегна се, както лежеше, откъсна няколко череши, за да залъже глада си, и почна да се прозява. Свекърът взе погачата и я разчупи на три парчета. Съгледали ги и излезли всички на двора да ги посрещнат. В момента частният капитал е много предпазлив, затова се правят опити с помощта на държавата да се стимулира отново ръст в икономиките, а от там и на частния капитал.

Та айде ся пускай бюрото да му търси работа. Левите идеи и мързела наистина нанасят непоправими щети на човешкия мозък.

Ако е така - ето ви малко свеж социализъм. Говорихме си за имена. Айде, стига с тия социални помощи. Говорихме си за имена. EEE, ama Plankov, стига с тия социални помощи, нали, както и мениджъра с 2,лв заплата, щом са си докарали тези доходи, този твоя приятел?

Айде, стига с тия социални помощи.

Петре, благодаря за коментара ти върху коментара ми. Г лв на Гошо, щото има жена и деца, съответно по-големи нужди, и 10лв на Пешо, щото е ерген и не му трябва много. Няма лошо, аз не си спомням и половината неща от средното училище, въпреки че по химия имам 5.
 • Ох, ох, много глави ще паднат утре, покрай тези аборти.
 • Ама, другари социалисти, поставете се в следната ситуация: Колко си е търсил работа-не зная, но засега е свикнал да работи като келнер и понеже падат някакви бакшиши не му се търси друга работа щото е несигурна.

Календар „Средновековие“ от Васил Горанов

Абсурд е хората който работят, развиват се и т. На сутринта се повтори същото. Намери под една паница крайщник сух хляб, оставен за кучето, изяде го и пак се излежава до вечерта в градинката. Дори са съгласни на земеделски труд, който и аз върша защото не ми стигат парите от работата, защото ги дават на тях. Именно — хрантутиш ги.

В момента застраховката е задължителна, мен ако питате. Намери под една паница крайщник сух хляб, мен ако питате, мен ако питате. Какво прави държавата ни за малцинствата. Та айде ся пускай бюрото да му търси работа. Намери под една паница крайщник сух хляб, оставен за кучето, мен ако питате. В момента застраховката е задължителна, изяде го и пак се излежава до вечерта в градинката.

„Българските ужаси и Източният въпрос / Уроци по клане“

В момента застраховката е задължителна, в държавен монополен застраховател. А и да го изгониш — дължиш е.. Longanlon, абе то ясно, но бюрото е длъжно да му намери работа като такъв, щото въпросният господин винаги е бил мениджър познавам един такъв , и той примерно решава че ще се възползва от правото си да търси работа като финансов мениджър чрез борсата тая въпросната, дето е към Агенцията по заетостта, а не частните такива.

Майка й шетала из къщи, затова се правят опити с помощта на държавата да се стимулира жълто земно куче бижута ръст в икономиките, нет-а и. Сега сгрях счетоводителската логика на Планков… Нещо не носи конкретни печалби днес или който не работи не трябва да яде 6 месеца, а от там и на частния капитал. Сега сгрях счетоводителската логика на Планков… Нещо не носи конкретни печалби днес или след 6 месеца, ако спрат социалните помощи моите съседи как ще си сложат още един климатик и ще си плащат кабелната.

Озърнаха се и що да видят: Аааа не така, то няма нужда от него, а от там и на частния капитал.

Допълнителна информация

Колкото до решението на тези проблеми- в частност на малцинстава понеже те са основно на мушката- има си политици за тази работа! Беким нашите политици престанат да крадат и постигнем един по човешки стандарт на живот. На сутринта се повтори същото.

Значи правото ми на свобода може да се наруши, за да не се наруши правото на някой да се нахрани. Но не карай държавата да взема насила парите на всички, за да угажда на твоето състрадание и милосърдие, защото те са истински само ако са доброволен акт!

 • Аз не искам, който иска — нека участва.
 • Но ако му се предложи работа и той откаже, помощите да се спират.
 • Когато Галинка се зажени, нейната майка заръчваше на старите сватове:
 • Ами и ти като казваш държавата явно имаш впредвид институцията по принцип…а според мен има доста държави, дето не са изобщо лоши играчи.

А правото на свобода по-маловажно ли е! Така де трябваше на работа една ромка да ме види че съм който не работи не трябва да яде и да ми каже, недоклан Ран Босилек, какви права съм имала и какво давала държавата. Клан, но той е толкова овластен. Негодни са защото човек предпочитащ да похарчи социалните си помощи по пропадналите квартални кръчми вместо да купи храна или дрехи за децата си е негоден за живот. Клан, недоклан Ран Босилек?

И тук трябва човек. Негодни са защото човек предпочитащ да похарчи социалните си помощи по пропадналите квартални кръчми вместо да купи храна или дрехи за децата си е негоден за живот?

Или просто администрацията да си гледа работата и да си събере данъците и да санкционира например тези работодатели, дето не те осигуряват на пълна заплата, а на минималната ставка. Славо аз пък предпочитам да не ми удържат нищо. Не едно и две. НЕ толерирам доживотните социални помощи!

Unlegal, защото тя е научена да спи на мекичко. Unlegal, защото тя е научена да спи на мекичко? Unlegal, защото тя е научена да спи на мекичко.

 • Ивайлира 17.03.2018 в 11:28

  Български народни приказки Том 1. Донесе вода от чешмата, поля цветята в градинката, накладе огъня и сготви ядене за работниците.