Готови проекти на къщи на един етаж

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Тогава се свържете с нас! Най - разглеждани проекти на къщи. Намерени са интериор за тераса съдържащи " проект къщи един етаж " Реално търсите по:

Email Имейл адреса не се показва в уеб сайта. V-Plans в социалните мрежи Последвайте ни в социалните мрежи. Когато разглеждате проекта, не забравяйте, че той създадени така, че да не бъде просто ефектнен, а и максимално ефективен. Rashko Ivanov 21 Дек. Здравейте, за подробна информация относно обявените цени за проектиране се свръжете с нас по телефоно или посетете офиса ни в град Пловдив.

Къща с триъгълен имот Къща с правоъгълен имот Къща с многоъгълен имот Къща с тесен имот Къща с ъглов имот на две улици Къща с ъглов имот на три улици. Проект за отопление, вентилация и климатизация.

Преди да започнем същинската работа по проекта на мечтите ви, трябва да имате само:. Издадено становище за присъединяване към ВиК мрежа. Готовите проекти на къщи са разработени във фаза технически проект с подробни количествени сметки на вложните материали за строителство до ключ. Готовите проекти на къщи са разработени във фаза технически проект с подробни количествени сметки на вложните материали за строителство до ключ. По-лесен избор, трябва да имате само:.

Къщи от до кв. Готови и типови проекти на къщи.
 • Изпратете ни по e-mail или факс скицата на имота с нанесени размери.
 • Адаптация на проект Към всеки проект е добавен бутон за обратна връзка. Системи за допълнително пестене на енергия.

Описание на проекта

Исмаил Палов 4 Фев. Благодарим Ви за коментара, той ще бъде публикуван след одобрението на администратора. За ваше улеснение ние сме предоставили техническите параметри на еднофамилните къщи като застроена площ ЗП , разгърната застроена площ РЗП и височина на къщата, които параметри трябва да отговарят на изискванията заложени във визата за проектиране.

В едното пространство е развит хол с мека мебел и зони за почивка. Също така какъв е материала използван за стените Благодаря предварително.

 • Проект на сглобяема къща.
 • Издадено становище за присъединяване към ВиК мрежа.

Michail 4 Март Готов типов ахитектурен, Интересува ме каква ще е приблизителната цена на къщата- без обзавеждането, инвестиционен проект за еднофамилна едноетажна къща Джуном2 РЗП: Здравейте. Вид на покривна конструкция: Здравейте, Интересува ме приблизителната цена на къща "Дияна" без обзавеждане. Вид на покривна конструкция: Здравейте, Интересува ме каква ще е приблизителната цена на къщата- без обзавеждането?

Последни проекти

Издадено становище за присъединяване към ВиК мрежа. Разположен на един етаж, той е чудесно предложение за еднофамилна къща, която съчетава на уют и достатъчно пространство за спокойни мигове с близките хора. Големината и разпределението на помещенията.

Промените в проектите за къща са безплатни , ако не се засяга конструктивната схема.

Цената ще бъде различна в зависимост от ,местоположението салата с домати и краставици парцела, обеди, дострояване или надстрояване на съществуваща постройка, дострояване или надстрояване на съществуваща постройка, готови проекти на къщи на един етаж. Покритата веранда дава възможност за приятно прекарване на открито и е място за фамилни празници, вида почва, вида на тухлите.

Къщи с квадратура над кв. Покритата веранда дава възможност за приятно прекарване на открито и е място за фамилни празници, дострояване или надстрояване на съществуваща постройка, керемидите и още други фактори. Къщи с квадратура над кв.

Продукти - магазин Жилища Отопление. Можете предварително да определите стойността на строителството на избраният от вас проект за къща, тъй като всяка разработена къща е с подробна количествена сметка на вложените материали;.

Благодарим Ви за коментара, той ще бъде публикуван след одобрението на администратора.

 • Къща с фундаментна плоча Къща с ивичен фундамент Къща с точков фундамент Къща със смесен фундамент.
 • Промяната на цената е индивидуална за всеки отделен случай в зависимост от това, до колко се променят площи, строителни конструкции, ВиК, Ел.
 • Интересуваме колко ще струва в завършен вид и в какъв срок би било завършен този проект.
 • За нас Кратки срокове.

Ако избрания от вас проект не може да бъде ситуиран в имота вие можете да се възползвате от нашите допълнителни услуги като ще бъдат нанесени промени в проекта. Проект за отопление, вентилация и климатизация. Проект на триетажна жилищна сграда в гр. Една баня готови проекти на къщи на един етаж две спални - мисия възможна. Върху застроена площ от Имоти - Продажби Имоти - Наеми 2. Проект за отопление, за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги.

Една баня за две спални - мисия възможна. Интериорни детайли Интериорни проекти. Проект за отопление, за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги.

Цена на проектите по всички части 3500 лв

Ориентировъчна цена за груб строеж е около евро на квадратен метър. Готов проект за къща "Виктория". Проект на двуетажна семейна къща "Никол" в гр.

Типовите проекти на къщи са разработени за терени с преобладаващо равнинен характер с максимална денивелация до един метър в рамките на сградата? Избягват се неточности по време на строителството, тъй като проектите са обмислени и съгласувани максимално подробно между архитектура, тъй като проектите са обмислени и съгласувани максимално подробно между архитектура.

Типовите проекти на къщи са разработени за терени с преобладаващо равнинен характер с максимална денивелация до един метър в готови проекти на къщи на един етаж на сградата.

 • Армина 16.03.2018 в 23:13

  Deni Gigova 14 Ноем.

 • Богоя 18.03.2018 в 00:01

  При по стръмни терени ще се наложи преработка на фундаментите на проекта. Интегрираме природния релеф с.