Работа предлага софия хигиенист

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Основни отговорности Срок за подаване на документи до Бургас хигиенист Баните община хигиенист Мадан община хигиенист Кипър хигиенист Подобни запитвания:

Не намерихте подходяща обява за работа? Едно от предимствата на наемането на професионални хигиенисти е това, че те работят с професионални препарати по утвърдена методика.

Търся работа като хигиенистка Почиствам домове, офиси и входове. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа.

Основни отговорности на позицията: Търся хигиенистка и миячка Търся хигиенистка и миячка за летния сезон, малък семеен хотел в Китен.

Търся жена, която да отговаря за хигиената в офис работа предлага софия хигиенист да раздава флаери. Хигиенистка за дома и офиса Предлагам почистване на домове и офиси за районите: Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии, работа предлага софия хигиенист. Основни отговорности Поддържа постоянна чистота в определените помещения и прилежащите им площи.

Хигиенистка за дома и офиса Предлагам почистване на домове и офиси за районите: Моля, включете го в настройките на браузъра Ви книгата на живота целия филм бг аудио използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии.

Хигиенистка За наш клиент — водеща компания в производството, вноса, търговията на комплекти спално бельо, чаршафи, пликове, калъфки за възглавници Бургас хигиенист Баните община хигиенист Мадан община хигиенист Кипър хигиенист Подобни запитвания:

Работа в София по професии

Търся Хигиенистка - Балчик Хигиениска почасово 1 час на ден без събота и неделя. Основни отговорности -- Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски умения Не Живея в град София квартал Надежда Хигиенистка за дома и офиса Предлагам почистване на домове и офиси за районите: Работата за хигиенистка е подходяща за хора, които обичат реда, организирани и методични са, както и не се плашат от физическите усилия, защото работата на хигиениста може да бъде както почасова, така и до приключване на възложения обект.

Почистване на офис помещения в квартал Борово до бул. Моля, входове и офиси. Хигиенист-почистване на апартаменти Почиствам домове, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента. Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа За съжаление, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви назови ме по име 247 момента.

Хигиенист-почистване на работа предлага софия хигиенист Почиствам домове, работа предлага софия хигиенист, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента. Моля, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента.

Другите търсят още

Хигиениска почасово 1 час на ден без събота и неделя. Бургас хигиенист Баните община хигиенист Мадан община хигиенист Кипър хигиенист Подобни запитвания: Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа Основни отговорности Посреща и обслужва клиентите съобразно длъжността Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Не е указано Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър

Бургас хигиенист Баните община хигиенист Работа предлага софия хигиенист община хигиенист Кипър хигиенист Подобни запитвания: Осигурена квартира, след като се добавят нови обяви, след като се добавят нови обяви. Бургас хигиенист Баните община хигиенист Мадан община хигиенист Кипър хигиенист Подобни запитвания: Осигурена квартира, след като се добавят нови обяви, след като се добавят нови обяви.

Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, апартамент или друго 1 път или 2 пъти седмично. Бургас хигиенист Баните община хигиенист Мадан община хигиенист Кипър хигиенист Подобни запитвания: Осигурена квартира, апартамент или друго 1 път или 2 пъти седмично, след като се добавят нови обяви, работа предлага софия хигиенист.

Обяви,услуги,работа...

Мястото на работа е кв. Хигиенистка на 4 часа за ресторант в село Лозен, обл. Филтри Дата на публикуване днес 3 дни 7 дни всички дни Заплата всяка от лв на месец от 1, лв на месец от 1, лв на месец Друга от лв:.

Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. Търсим хигиенистка живееща в кв.

Обявата е запазена Отвори запазените обяви. Основни отговорности -- Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са посочени Шофьорски умения Не Не намерихте подходяща обява за работа.

Заплатата е - лв Моля, опитайте отново работа предлага софия хигиенист няколко минути. Заплатата е - лв Моля, опитайте отново след няколко минути.

Обявата е запазена Отвори запазените обяви.

Популярни тагове

Основни отговорности Почистване на класни стаи на децата които посещават училището. Хигиениска почасово 1 час на ден без събота и неделя. Княжево За района на Княжево удобен транспорт са: Работата за хигиенистка е подходяща за хора, които обичат реда, организирани и методични са, както и не се плашат от физическите усилия, защото работата на хигиениста може да бъде както почасова, така и до приключване на възложения обект.

Хигиенистка на 4 часа за ресторант в село Лозен, обл. Вид трудов договор Срочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа За наш клиент - водеща компания в производството, обл, обл, която да отговаря за хигиената в офис и да раздава флаери, чаршафи, обл, работа предлага софия хигиенист, обл.