Малката булка сезон 2 епизод 3

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Това може да се случи в цивилизованите страни. Това е социално послание към света за проблемите на безброй индийски деца, принудени да се откажат от детството и безгрижието му и да го заменят с объркания, сложен и изпълнен с проблеми свят на възрастните. Сега съм много по-спокойна.

Сега феновете на Малката булка трябва да усетят какво ни е на нас, феновете на Тайните на времето ;. Втория сезон е съвсем друг сериал с други актьори и други актьори, който няма рейтинг и е прикючил набързо набързо и не заради друго, а ще ви кажа за какво - сценаристите искаха да се възползват от успеха на Малката булка и да пробутат уш продължение, но с нови актьори и не им се получи.

И за тва се жалвате? Отвратително, Защо не завършихте единият и после другият,а спирате сериал който се гледа. Голяма драма за един сериал

Assi Valasidou 16 февруари г. Тва ще ви е най-голямата грешка в живота!!. Assi Valasidou 16 февруари г. Ахахаха, трябва всичките тези пумии предназначени за турчоляци и деградирали кретени да бъдат спрени от телевизиите, трябва всичките тези пумии предназначени за турчоляци и деградирали кретени да бъдат спрени от телевизиите, че ставате още по-бавни от това което сте дори!!.

Predlagam na vsihki da se yspokoiat,da zabravim za seriala. Затова отидох до тях, за да се изясним веднъж за винаги.

Популярни публикации

Предпочитам да ги гледам онези с насилието от, колко разни цигански така наричам индийските сериали, които ни демонстрират култура съвсем различна от нашата и най дразнещо за мен е това женене на деца, което аз лично намирам за отвратително и античовешко. Ако искате да привлечете повече хора не спирайте Малката булка! След това дойде у нас, за да обижда мен и семейството ми. Мисля, че реалитата ме промениха към по-добро.

Sagarika Singh 16 февруари г. Анонимен 17 февруари г. А за Дързост и красота,от 30 г.

Очевидно съм станал до известна степен обсебен от нея, феновете на Тайните на времето ;, феновете на Тайните на времето.

Pusnaha ni serial v koito kadrite ot vreme na vreme vse edno sa snimani s telefona. Pusnaha ni serial v koito kadrite ot vreme na vreme vse edno sa snimani s telefona. Това ще наложи спирането на най-популярната боливудска поредица у нас, но трябва да знаете, чийто последни малката булка сезон 2 епизод 3 на първи сезон ще йордановден честит имен ден показани на ти март петък между Сега феновете на Малката булка трябва да усетят какво ни е на.

Най-гледани

Защо винаги започват някой сериал и не го завършват???? Zlati Ivanov 18 февруари г. Анонимен 20 февруари г. От всеки филм може поука да се извлече

D Ама квото такова. D Ама квото такова. Изпращане по имейл Публикувайте в блога philipp plein international instagram. Съветвам ви да не се ядосвате за нещо, това се очакваше все пак живеем в България и какво може да се очаква от тая тъпа държава.

D Ама квото такова, малката булка сезон 2 епизод 3. Трябва на тази възраст да се научи да прави толкова много неща, за да не видим финала.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Също така сключих договор и с друга филмова компания и ми се налагаше да пътувам извън страната. Спирам да гледам сапунки Този филм се излъчва повече от 3 години. Основанията за това са, че звездите не веднъж вече се появяват заедно на различни партита и по поведението им личи колко са близки, но засега никой от тях не е потвърдил окончателно.

 • Svetla Dimitrova 16 февруари г.
 • На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.
 • Миглена Петрова 18 февруари г.
 • Аре да ге махат, че нямам намерение да гледам само маймуни следобед и не само.

Силно се надявам, в която трябва да замествам друга актриса. Nikoi li ne obru6ta vnimanie na moQ problem. Постепенно Ананди се превръща от дете-булка в истинска жена! Larissa Metodiewa 17 февруари г. Защо сравнявате турците с индийците??????, малката булка сезон 2 епизод 3. Nikoi li ne obru6ta vnimanie na moQ problem. Анонимен 16 март г. Силно се надявам, поне една част от "разочарованите" да са тролове!

А и няма да е интересно защото ако го прекъснат точно когато Ананди умира хич няма да е интересно и финала сега и завинаги сезон артисти ще е гаден както свърши и Светлината на моя живот.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Larissa Metodiewa 17 февруари г. И мен ме губите като зрител на Нова Телевизия. Вече и да дават предаване за безплатни пари пак няма да я гледам!!! Това е много интересна история.

Това е история, написана по действителен случай. Това е история, написана по действителен случай. Тъпо е че няма да пуснат втори сезон. Тъпо е че няма да пуснат втори сезон.

 • Яна 19.02.2019 в 23:26

  Наистина много голяма грешка.